Turhan İle Yola Devam

Turhan İle Yola Devam

AK Parti Akçaabat Kadın Kolları genel kurulunda, Melike Turhan güven tazeledi.

Haber ve Fotoğraflar:Semra Yıldırm AkçaabatAjans

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Akçaabat ilçe binasında yapılan genel kurula, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Başkanı Osman çavuş, İl Başkan Yardımcısı  Muammer Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı  Aslıhan Bezirganoğlu Temren,  ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen seçiminde, Melike Turhan seçime katılan üyelerin tamamının Oyunu alarak ikinci kez ilçe kadın kolları başkanlığına seçildi.

Oylama sonrasında tebrikleri kabul eden Melike Turhan, AK Parti’nin bugün ulaştığı zirveye gelmesinde kadınların rolü göz ardı edilemeyecek kadar büyük olduğunu söyledi. Turhan  “ AK Parti iktidarında Kadın Kollarının bilinçli, istekli ve planlı çalışma disiplininin AK Parti’nin başarısına, her geçen dönem zirveye tırmanışına, yükselişine katkısı olduğunu bunu da tüm kesimlerin kabul ettiğini belirtmek isterim. Başbakanımızın kadın kimliğine verdiği önem, pozitif ayrımcılık içeren düzenlemeler Türk kadınının yönetimdeki temsil gücünü artırmıştır. Türk kadını AK Parti iktidarında yıldızlaşmıştır” dedi.

ak-parti-kadin-kollari3.jpg

ak-parti-kadin-kollari1.jpg

ak-parti-kadin-kollari2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset