TÜGVA Akçaabat'ta

TÜGVA Akçaabat'ta

TÜGVA Akçaabat'ta

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Akçaabat temsilciliğine atanan Salih Tarakçı, Akçaabat'taki icraatlarına gençliği de arkasına alarak yaptı.

Bir süre önce Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Akçaabat temsilciliğine atanan ve aynı zamanda Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Salih Tarakçı, Akçaabat'ta gençleri bir araya getirerek, sabaha namazı buluşması gerçekleştirdi.

Akçaabat Akcami'de sabah namazında bir araya gelen ve çoğunluğunun Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören gençler, namaz sonrası ise kahvaltı yaparak birlikteliklerini pekiştirdi.

Akçaabat'ta TÜGVA'nın güzel işlere imza atacağını ifade eden Tarakçı "Hayata daha geniş bir açıdan bakabilen, yaşıtlarına göre daha donanımlı, farklı alanlardaki yeteneklerini sınayarak ilgi alanını belirlemiş ve doğru bir kariyer planlaması yapmış bir öğrencimiz; üniversite eğitimini tamamladıktan sonra doğru seçimler yaparak daha kaliteli bir yaşam sürüyor. Bireyin huzuru toplumun geneline yansıyor ve erdemli, ahlaklı, çalışkan bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu manada Akçaabat'ta başarılı çalışmalar yapacağız." dedi.

Salih Tarakçı, organizasyonda desteğini esirgemeyen Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci'ye ve okul Müdürü Haci Emin Güler, Müdürü Baş Yardımcısı Yılmaz Aydın,  Ercan Durak, din kültürü öğretmenleri Remzi Nurbiye ve Süleyman Hacisalihoglu'na teşekkür etti.

tugva1.jpg

salih-tarakci.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler