TTSO'na Ziyaret

TTSO'na Ziyaret

Dörtyol ve Doğanköy Belediye Belediye başkanlarından TTSO Başkanına ziyaret.

Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca ve Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Trabzon Ticaret Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Hemşehrimiz M. Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Belediye Başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Hacısalihoğlu, göreve yeni başlayan Trabzon valisi Recep Kızılcık’ın yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgi verdi.

 

Ziyarette Şinik’te kurulması planlanan ve sahile 12 Km uzaklıktaki “Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi”nin Trabzon’a yapacağı katkılar, istihdam, Hibe Fon kaynaklı yatırımlar, proje ihtiyaçları ve karşılanması, çevre kirliliği ve en önemlisi evsel ve sanayi atıkları, gübreleme, zirai ilaçlar vs ile kirlenen toprak ve su kaynaklarının durumu ve bariz olarak işaretleri görülmeye başlanan Söğütlü(Kalenima) Deresinin ve Söğütlü Vadisinin korunması için alınacak önlemler üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Mehmet BİRİNCİ, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat BİRİNCİ, TTSO Başkanı M. Suat HACISALİHOĞLU, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım ATMACA ve TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan SAĞLAM.

 

Dörtyol Belediye Başkanı Cevat BİRİNCİ, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım ATMACA; TTSO Başkanı M. Suat HACISALİHOĞLU ile birlikte.

 

Haber ve Fotograflar:Muhammet Yavruoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler