TŞOF Başkanı Apaydın

TŞOF Başkanı Apaydın

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanlığına Akçaabatlı hemşehrimiz Fevzi Apaydın seçildi.


Derviş Günday’ın milletvekili olmasıyla boşalan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanlığına Samsun Şoförler Odası ve Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevlerini de yürüten Akçaabatlı hemşehrimiz Fevzi Apaydın seçildi.
Yıllar önce ekmek parasını temin için Akçaabat’tan Samsun’a göç eden Apaydın Ailesi’nin mensubu olan Fevzi Apaydın’ı kutlayanlar arasında Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Kemal Sivri ve Genel Sekreteri Metin Güneysu yer aldı.
Kamyonculuk, otobüsçülük ve taksicilik yaparken dürüstlüğü, çalışkanlığı ve insanlarla kurduğu diyalogla kısa sürede yöneticilik kademesine yükselen ve ve Samsun Şoförler Odası Başkanı seçilen; bu görevinin ardından Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini elde eden Genel Başkan Apaydın, Akçaabat’tan gelen hemşehrilerini makamında büyük bir muhabbetle karşıladı.
Fevzi Apaydın, Sivri ve Güneysu ile gerçekleştirdiği sohbette şoför esnafına da ilk mesajlarını bu ikili aracılığıyla verdi. Apaydın, şunları söyledi:
“Sivil toplum kuruluşları hiçbir zaman siyasi kimlikleri olmaması gereken kuruluşlardır. Zaman zaman teşkilâtımızla hükümetimiz arasında anlaşmazlıklar olmuştur. Bu durumdan esnafımız çok büyük zararlar da görmüştür. Ancak Federasyon olarak yeni bir dönemi yeni bir anlayışla başlatma kararındayız. Biz, esnafımızın menfaatine her zaman her kapıyı çalacağız, herkesten yardım isteyeceğiz. İsteklerimizi alıncaya kadar da herkese derdimizi anlatmayı sürdüreceğiz.”
Kemal Sivri ve Metin Güneysu aracılığıyla Akçaabatlı ve Trabzonlu hemşehrilerine sevgi, saygı ve selamlarını ileten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel başkanı Fevzi Apaydın, en kısa zamanda Trabzon’a geleceğine dair de söz verdi.
Apaydın’ın genel başkanlık görevine gelmesi ise daha önce planlanan bazı yatırımların Akçaabat’a alınmasında olumlu katkı sağlayacağından ötürü ilçemizde de sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler