TS'nin Yeni Başkanı Alp

TS'nin Yeni Başkanı Alp

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği’nde olağan genel kurul gerçekleştirildi.

 Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan genel kurulda, seçime Mehmet Yiğit Alp’in başkanlığındaki tek listeyle gidildi. Oy kullanma hakkı bulunan 50 üyenin 29’un katıldığı genel kurulda, Mehmet Yiğit Alp, tüm oyları alarak başkanlığa seçildi. Eski Başkan Saner Ayar’ın da yönetici olarak yer aldığı Mehmet Yiğit Alp, başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Levent Erkuloğlu, Saner Ayar, Ahmet Fikret Gökhan, Ömer Furkan Ayvacı, Ahmet Ozan Şener, Ekrem İmamoğlu, Hakan Usta, Ertuğrul Doğan, Alper Akın, Nevzat Kaya, Murat Onur, Mustafa İmamoğlu, Kerem Ongan.” Yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu: “Yalçın Alabaşlı, Arda Perekli, Serkan Günaydın, Sabri Hacıahmetoğlu, Dursun Ali Sakarya, İsmail İnan, İsmail Hakkı Karagöz.” Bu arada yeni yönetimde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in yeğeni Ahmet Ozan Şener’de yer aldı.

 

TRABZONSPOR VOLEYBOL TAKIMI KURUYOR

Bu arada genel kurulda ayrıca kulüp 4 milyon 135 Bin TL’lik borcuyla ibra edilirken, takımın gelecek sezonki bütçesi ise 2 Milyon 360 bin TL olarak kabul edildi. Eski başkan Saner Ayar, dilek ve temenni bölümünde yaptığı konuşmada, basketbol takımı olarak çok önemli işler başardıklarını belirterek, “Görevimi gönül rahatlığı ile 30 yıllık arkadaşım Mehmet Yiğit Alp’e bırakıyorum. Şimdi içim çok rahat. Umarım bundan sonra da gelecekler gönül rahatlığı ile bu koltuğa talip olur. Biz basketbol takımını kurmak için yola çıktığımızda bunu hayal olarak görenler vardı ama bugün burada toplantı yapabiliyoruz. Şimdi yeni heyecanlar yaratmak zorundayız. En büyük hedefim Trabzon’a bir voleybol takımı kurmak. Bundan sonraki mesaimi voleybol takımı için harcayacağım. En kısa zamanda 1. ligde oynayacak bir voleybol takımı kuracağız” diye konuştu.

İLK OLARAK HOCA BELİRLENECEK

Genel kurula katılan delegelerin tamamının oyunu olarak başkan seçilen Mehmet Yiğit Alp ise hemen çalışmaya başlayacaklarını ifade ederek, “Şehirle entegrasyonu sağlamamız gerekiyor. Yapılanların üstüne bir taş daha koymamız gerekiyor. Kulübü hep birlikte yöneteceğiz. İnşallah bundan sonra Trabzonspor basketbol kulübünü daha iyi yerlere getiririz” dedi.

Öte yandan genel kurulun ardından hemen toplanan yönetim kurulu, görev dağılımını gerçekleştirecek ve ilk iş olarak yeni sezonda çalışılacak olan antrenör ismi belirlenecek. Ardından ise takımın bir çok sporcusunun başka takımlara gitmesi nedeniyle, neredeyse sıfırdan bir kadro oluşturulacak. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor yönetiminden fazla destek alamayan basketbol kulübüne, bu dönem Başkan Sadri Şener’in isteğiyle ciddi katkılar yapılacağı da belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor