Transfere Devam

Transfere Devam

Sezona iddialı hazırlanan takımımız Akçaabat Sebatspor Boluspor'dan Ümitcan'ı renklerine bağladı.

Akçaabat Sebatspor Sezonun ilk karşılaşmasında Erzurumspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

            Söğütlüde yeni yapılan sentetik sahada çalışmalarına devam eden Kırmızı_beyazlılar çalışmalara idmanocağı ile yaptığı hazırlık maçı ile devam etii. Yedek ağırlıklı sporcuların form girdiği karşılaşmadan Akçaabat Sebatspor sahadan 5-0 galip ayrıldı.

 

Ümitcan Geliyor…

 

            Öte yandan teknik direktör İlker Erdem’in isteği doğrultusunda transfere devam eden Akçaabat Sebatspor yönetimi bir süre önce anlaşmaya varılan Boluspor’dan Ümitcan’ı bu akşam Akçaabat’a getirmesi bekleniyor. Kiralık olarak bir yılığına kırmızı-beyazlı kulübe imza atacak olan Ümitcan geçen sezon da Darıca Gençlerbirliği’nde forma giymiş ve başarılı bir performans göstermişti.

 

            AYVAZ “Ümitcan’dan çok şey bekliyoruz”

            Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz yeni bir yönetim yeni bir futbolcu kadrosu ile ligin başlamasını heyecanlı bir şekilde beklediklerini de söyleyerek, ”Yeni, güçlü ve iddialı bir ekip oluşturduk. Bu takımla zirve mücadelesi yapacağımıza yürekten inanıyorum. Artık Akçaabat Sebatspor’un adı zirve ile birlikte anılacaktır. Boluspor’dan kiralık olarak aldığımız Ümitcan’dan bu sezon çok şey bekliyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor