Trabzonspor'dan Açıklama

Trabzonspor'dan Açıklama

Trabzonspor Kulübünden Pilot takım ile ilgili açıklama geldi.

Trabzonspor Kulübünün hayata geçirmeyi düşündüğü ara takım uygulamasıyla ilgili olarak medyaya yansıyan bazı değerlendirmeler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

“Transferde karşılaşılan maliyetlerle yaşanan zorlukları göz önüne alan yönetim kurulumuz elimizdeki potansiyelin daha iyi değerlendirilmesi ve kadroda yer bulamayan özellikle genç sporcularımızın gelişim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla bir ara takım projesi uygulamaya karar vermiş ve bu doğrultuda bazı tespitlerde bulunmuştur. Bize göre Trabzonspor transfer ihtiyacının büyük çoğunluğunu bu ara takımıyla karşılamalıdır.
Bu noktada; ilimizde faaliyet gösteren tüm profesyonel takımların değerlendirilmesi ve kendileriyle yapılacak görüşmelerin ardından en doğru tercihte karar kılınması görüşü benimsenmiştir.

Geçmişi Cumhuriyet'in kuruluş yıllarına dayanan ve köklü bir gelenekten gelen A.Sebatspor takımı da alternatiflerimiz arasında yer almaktadır.
Geçmişte de bir çok sporcunun yetişerek Trabzonspor'a kazandırılmasında etkin rol oynayan A.Sebatspor geleneğinin iyi organize edildiğinde bu katkısını daha da arttıracağı gerçeği ortadadır.

Henüz proje aşamasında olan ve muhatabı kesinleşmeyen bu organizasyonun sınırlarını oluşturmaya çalışırken özellikle medyada yer alan bazı değerlendirmelerin kulübümüzün planlarıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığının bilinmesini isteriz.

Bahsettiğimiz proje hazırlanırken şu ana kadar diğer kulüplerimiz gibi A.Sebatspor kulübüyle de henüz resmi görüşme yapılmamış olduğu gibi, kararın olumlu olması halinde bu kulübümüzün isminin ve forma renklerinin değişmesi doğrultusunda da herhangi bir düşüncemiz söz konusu değildir.
Burada sadece belirlenecek takım için sponsor katkısı halinde kulübün ismi sabit kalmak koşuluyla bir ekleme yapılabileceği fikri düşünülmüş ancak bu yönde de kesin kanaat oluşmamıştır.

Trabzonspor Kulübü olarak A.Sebatspor'un isminin ve renklerinin korunmasına herkesten çok duyarlılık göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

Böylesine ciddi, hem Trabzonspor'a hem de Trabzon futboluna önemli katkılar sağlayacak bir projeyle ilgili yapılanma anlamında fikirlerin kamuoyuna aktarılması yerine tartışmaların dar bir çerçeveye sığdırılması tarafımızdan sağlıklı bir yaklaşım tarzı olarak görülmemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Spor