Trabzonspor'a Belediye Darbesi

Trabzonspor'a Belediye Darbesi

Trabzonspor'a Belediye Darbesi

 

Trabzonspor'un Gaziantepspor maçı öncesinde Meydan Parkı'nın üst bölümünde kurulan Passolig gişesi bu akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırılmak istendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzonspor'a verilen sürenin dolmasına yakın bordo mavili kulüp yetkilileri süre uzatma teklifi yapmalarına rağmen bu karşılık bulmadı. Akşam saatlerinde kulübe şeklinde bulunan Passolig gişesinin önce elektriği kesildi ardından da vinç getirilerek kaldırılmak istendi. Bu sırada olay yerine giden Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir ve Trabzonspor Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın işlemin gerçekleştirilmemesini istediler.

Görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesiyle kaldırılmak istenen Passolig gişesinde Trabzonspor Gaziantepspor maçı öncesinden 8000 bilet satmıştı. Öte yandan kaldırılacağı belirtilen gişe için bordo mavili kulübe de bir başka yer de gösterilmediği ifade edildi.

Trabzonspor yetikilieri ile belediye yetkilileri ile yapılan görüşme ile sorun çözüldü ve vinçler Meydan'dan ayrıldı.

320545.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler