Trabzonspor İstanbul'u fethetti

Trabzonspor İstanbul'u fethetti

Trabzonspor, Galatasaray'ı 3-0 yenerek puanını 15'e yükseltti. Galatasaray 19 puanda kaldı

Trabzonspor, Galatasaray'ı 3-0 yenerek puanını 15'e yükseltti. Galatasaray 19 puanda kaldı.

M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90'Trabzonspor 4. gole çok yaklaştı. Bosingwa, ceza alanına girip sağ çaprazdan şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.

90'Tempo artık iyice düşmeye başladı... Maçta artık son bölümler...

 

85' GOOOOOOLLLLLL YUUSUFFFFFFFF

85'Kullanılan serbest vuruşta Yusuf'un ceza alanına ortasında Muslera topun sahibi oldu.

83'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf, Chedjou'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

82'Bir başka Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında kafalardan seken topu kaleci Fatih kontrol etti.

81'Galatasaray atağında Selçuk'un ceza alanına koşu yapan Burak'a uzun pasında Burak, Papadopoulos'a faul yaptı.

80'Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Fatih'te kaldı.

77' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında Papadoupoulos'un indirdiği topa kale sahası içinde Medjani dokundu ve topu ağlara gönderdi.

76'GOL! Carl Medjani

75'Etkili gelişen Trabzonspor atağında Cardozo'nun ceza alanı dışından sert şutunu Muslera son anda kornere çeldi.

76'GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL MEDJANİİİİ

71' Bu arada Trabzonspor'da Mehmet Ekici, orta alanda girdiği bir ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve bir sakatlık geçirdi.

70'Bordo mavililer sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kafa topu mücadelesinde Galatasaray lehine serbest vuruş kararı verildi.

69'Trabzonspor sol kanattan rakip ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Mehmet'in ceza alanına ortasında Melo topu kornere gönderdi.

62'Etkili gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yapılan ortada Umut'un müsait durumda yaptığı kafa vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

61'Galatasaray'da Yekta Kurtuluş'un yerine Wesley Sneijder oyunda.

59'  Trabzonspor daha etkili olduğu ikinci yarıda Cezayirli oyuncusuyla 1-0 öne geçti.

58'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Medjani'nin kafa vuruşu çizgi üstünde savunmadan döndü. Bu pozisyonda bordo mavili oyuncular elle oynama ve penaltı itirazları yaptılar ama oyun devam etti. Chedjou'nun ceza alanı dışına gönderdiği topu alan Özer'in ceza alanına ortasında Medjani topa çok iyi bir kafa vuruşu yaptı ve takımını öne geçiren golü attı.

58:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL MEDJANİİİİ

55' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Özer'in pasında Cardozo'nun plase vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

54'Galatasaray'da birazdan Wesley Sneijder oyuna girecek. Tribünlerden Sneijder'e büyük alkış...

53'Bu kez gelişen Galatasaray atağında ceza alanı dışında topla buluşan Selçuk'un Olcan'a pasında Olcan'ın uzaktan şutu yandan az farkla dışarıya gitti.

50' Gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yerden sert gönderilen ortada Burak topa hareketlendi ama Bosingwa topu kornere gönderdi.

49'Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına ortasında top kaleci Muslera'da kaldı.

48'Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Fatih Atik'un uzak mesafeden şutunda top kaleci Muslera'da kaldı.

47'Galatasaray'da Umut, rakip ceza alanı ön bölümünde topu kapıp Burak'a oynadı ama Burak'ın pası yerini bulmadı. 46'  Galatasaray'da Emre Çolak'ın yerine Umut Bulut ve Trabzonspor'da ise Salih Dursun'un yerine Fatih Atik oyunda.

46'İkinci yarı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı...

45'  İlk yarı sonucu: Galatasaray 0-0 Trabzonspor

45'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Salih, kafa topu mücadelesinde faul yaptı.

44'Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanattaki Özer'in ceza alanı ön bölümündeki Constant'a pasında Constant'ın kaleye şutunda top savunmaya çarpıp kornere gitti.

41' Trabzonspor direğe takıldı! Sağ kanatta topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanı içindeki Özer'e pasında Özer, topu aldı ve dar açıdan şutunu çekti ama top direkten döndü.

40'Trabzonspor karşı atağında sağ kanattan ceza alanına giren Bosingwa, topu yerden gönderdi ama savunma topa ayak koydu. Ardından Mehmet Ekici'nin ceza alanı dışından sert şutu kaleci Muslera'da kaldı.

39' Bu kez gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında Yekta'nın kafa vuruşunda top kaleci Fatih'te kaldı.

38'Kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici'nin doğrudan kaleye gönderdiği topu Muslera iki hamlede kontrol etti.

37'Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanatta topla buluşan Mehmet Ekici, Hakan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Hakan sarı kart gördü.

36'Son bölümde çok fazla faul yapılmaya başlandı ve oyu sürekli duruyor...

35'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Papadoupoulos, Selçuk'a faul yaptı.

34'Galatasaray ceza alanı ön bölümünde gerekleşen kafa topu mücadelesinde Mehmet Ekici, Koray'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

33' Trabzonsporlu oyuncular rakip yarı alanda pozisyon arıyor...

32'Galatasaray'ın maçın ilk bölümündeki yoğun baskısı son bölümde biraz azalmış durumda.

31'Bir başka Galatasaray atağında ceza alanına gönderilen pasta Burak, rakibi Papadopoulos'tan sıyrılmak isterken faul yaptı.

30'Yine sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Melo'nun pasında topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

28' Bir başka Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Yusuf'un daha iç bölümde bulunan Mehmet'e pasında Mehmet'in doğrudan kaleye gönderdiği top yandan dışarıya gitti.

27'Kullanılan serbest vuruşta Mehmet'in ceza alanına ortasında kaleci Muslera topun sahibi oldu.

26' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Musa, Sabri'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

25'Trabzonspor savunmasında Bosingwa topla birlikte kendi yarı sahasında aldığı topla rakip ceza alanı yakınına kadar getirip ceza alanına yerden ortasını yaptı ve Cardozo'nun gelişine vuruşunda Muslera topu çelmeyi başardı.

23' Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Selçuk'un sol kanattaki Melo'ya pasında Melo topu oyun alanı içinde tutamadı.

22'Sarı kırmızılı oyuncular harika paslarla rakip yarı alanda pozisyon aradılar. Topla en son buluşan Melo, sağ kanattaki Sabri'ye pasını attı ama Sabri rakibiyle girdiği ikili mücadelede takımına korner kazandırdı.

18' Bir başka Galatasaray atağında Burak tam ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Faulü yapan Musa sarı kart gördü. Tehlikeli bir nokta.17'Sarı kırmızılılar maçın en net pozisyonuna girdi. Ceza alanı dışından ceza alanı içi sağ çaprazındaki Olcan'a verilen pasta Olcan'ın karşı karşıya vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

16'Galatasaray yine etkili geldi. Melo, sağ kanattan çalımlarla ceza alanına girip topu ceza alanı dışı sol çaprazındaki Hakan'a gönderdi ama Hakan'ın gelişine vuruşu yandan dışarıya gitti.

12'  Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Muslera, yükselip topun sahibi oldu.

11' Gelişen Galatasaray atağında kısa paslaşmalarla rakip ceza alan ön bölümüne kadar Galatasaraylı oyunculardan topla en son buluşan Melo, rakibinin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli sayılabilecek bir nokta.

10'Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Selçuk, Medjani'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

9'Bordo mavililer sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Constant'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

8'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Emre, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

5' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada seken top Koray'da kaldı ama Koray'ın zor pozisyonda vuruşu farklı şekilde dışarıya gitti.

4'Orta alanda Emre Çolak, rakibinden topu kaptığı gibi sağ kanattaki Olcan'a pasını verdi. Olcan topu alıp hızlı bir şekilde ceza alanına girip açısını düzeltti ve şutunu çekti ama top savunmaya çarpıp kornere gitti.

2'  Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Melo'nun pasında topla buluşan Olcan, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

1' Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...

Spor