Trabzon'da Spor masaya yatırıldı

Trabzon'da Spor masaya yatırıldı

Trabzon'da Spor masaya yatırıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,  ve İlçe Müdürlerinin katılımıyla Akcaabat'ta  koordinasyon toplantısı yapıldı.

 İl Müdürü, şube müdürleri  ile birlikte İlçe müdürleri  Kaymakam  Soner Şenel'i makamında ziyaret eden heyet, kaymakamın sıcak ilgisiyle karşılandı.

Görüşmede ilçede yapılacak olan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakamın sıcak ilgisinden memnun ayrılan heyet, daha sonra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i ziyaret etti. Ziyarette içten bir karşılamada bulunan Akçaabat  Belediye Başkanı Şefik Türkmen ; sporun ve gençliğin önemine değinerek, yarınlarımızın geçmişten aldıkları büyük bir sorumluluğun gereğini yerine getirmesi, gençlerimize yapacağımız maddi ve manevi yatırımlar mümkün olacağını ifade etti. 
Bu kapsamda ilçemiz gençliğine İl Müdürlüğümüzün desteğini ve ilgisini artarak devam ettirmesini bekliyoruz dedi. Daha sonra Gençlik ve Spora verdiği destekten ötürü İl Müdüru Birdal Öztürk Belediye Başkanina plaket takdim edildi.

 Daha sonra akcaabat kaymakamliginda İlçe Müdürlerinin katılımıyla toplantıya geçildi. Toplantıda böyle bir organizasyonun yapılmasından ötürü İl Müdürü Birdal Öztürk’e şükranlarını sunan İlçe Müdürü  bu tür toplantıların ilimiz açısından çok önemli bir ihtiyacı gidereceğini dile getirdiler. Toplantıda İlçe Müdürlerinin yapmış olduğu çalışmalar, yaşadıkları sorunlar, görüş ve öneriler de dile getirilerek sona erdi.  Akçaabat Belediye Başkanı  heyete yemek ikram ederek çeşitli hediyeler verdi.

trabzonda-spor-toplantisi.jpg

trabzonda-spor-toplantisi1.jpg

trabzonda-spor-toplantisi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler