Trabzon’da Demokrasi Nöbeti

Trabzon’da Demokrasi Nöbeti

Trabzon’da Demokrasi Nöbeti Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor

FETÖ / PDY mensubu militanları tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de başlayan “Demokrasi Nöbeti “vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor.

Demokrasi Nöbeti etkinliğinin 9. gününde Meydan Park’ında Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen programa, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, AK Parti Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu,  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Siyasi Partilerin İl Başkanları,sivil toplum kuruluşu mensupları ile binlerce vatandaş katıldı.Sanatçı ve eski  milletvekili Uğur Işılak dinletisiyle devam eden geceye,sanatçı Ahmet Yenilmez de renk kattı.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Yücel Yavuz, “Devlet, millet el ele verdi. Türk milleti, sağcısıyla, solcusuyla her türlü ideolojik farklılığıyla ben tek sesim, vatan söz konusu olunca gerisi teferruattır dedi ve bütün dünyaya bunu ilan etti.  

 

Trabzon’un top yekün,   kalkışıma karşı gücünü ve sayısını her geçen gün artırarak en iyi şekilde tepki vermeye devam ediyor,  Trabzon Valisi olarak sizlere 7’den 77’ye her bir Trabzonlu hemşehrime, Milletim adına, ülkem adına, şahsım adına ve Cumhurbaşkanım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler