Trabzon'a 2 Dev Yatırım

Trabzon'a 2 Dev Yatırım

Şehir Hastanesi ve Yatırım Adası projelerinin önünü tıkayan madde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçti.

Trabzon'da uzun yıllardır gündem olan Şehir Hastanesi ve Yatırım Adası projelerinin önünü tıkayan madde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçti.

TBMM'de görüşmeleri devam eden 102 madde ve 4 bölümden oluşan Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının ikinci bölümü bu gece tamamlandı. İkinci bölümün 31. maddesinde yer alan  Trabzon için de önemi büyük olan Şehir Hastanesi ve Yatırım adası için kıyı kenar çizgisine istisna getiren madde de kabul edilmiş oldu. 

Kanunun tamamı yani 4 bölümü üzerindeki görüşmeler oylamalar sonucu tamamlanıp, mecliste kabul edildiğinde ilgili kanunlar resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girecek. Böylece Trabzon'daki iki önemli yatırım için tüm resmi engeller ortadan kalkmış olacak.   

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vizyon projeleri olan 2 projeyi AK Parti Trabzon Milletvekilleri  Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu ve İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çetin Oktay kaldırım sosyal medya paylaşımları ile duyurdu. 

Köseoğlu paylaşımında;   Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının (1/837) üzerinde görüşmelere bugün de devam ediliyor. İlk 40 maddeyi içeren 2. Bölüm bugün tamamlanıyor. Trabzon için önemli olan 31. Madde de bu akşam TBMM Genel kurulunda kabul edilmiş oldu.. Şehrime, ülkeme Hayırlı olsun..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında Trabzon'da bir çok kez dile getirdiği şehir hastanesi ile ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar  ise 'Trabzon Yatırım adamız ve şehir hastanemiz hayırlı olsun' dedi. Yatırım adası ile ilgili bir paylaşımda bulunan Müsteşar Yardımcısı Kaldırım  'Bakanımızın vizyon projesi ve çok büyük emek verdiğimiz yatırım adası TBMM'de kabul edilerek yasalamıştır. Trabzon'umuza hayırlı olsun.' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler