Trabzon Ülkü Ocakları'nda Birliktelik

Trabzon Ülkü Ocakları'nda Birliktelik

Trabzon Ülkü Ocakları’ndan birlik-beraberlik mesajı.

Trabzon Ülkü Ocakları’ndan birlik-beraberlik mesajı. Kısa süre önce görevi devreden Trabzon Ülkü Ocakları eski Başkanı Tolgay Sivrikaya ve yeni başkan Vursay Altaş Değirmendere Ülkü Ocağı’nda bir araya geldi.

Değirmendere Ülkü Ocağı Başkanı Bayram Berber’in ev sahipliğini yaptığı toplantıda, MHP İl yöneticisi Murat Tayar, MHP Merkez İlçe Teşkilatlandırma Masası Başkanı İsmail Saygı, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kansız, MHP Akçaabat İlçe Teşkilatlandırma Masası Başkanı Yıldıray Burnaz hazır bulundu.
Toplantıda ilk olarak konuşan Trabzon Ülkü Ocakları eski başkanı Tolgay Sivrikaya Trabzon Ülkü Ocakları mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Biz görevimize atandığımızda bu camia bizleri nasıl kabullenmişse, bizler de aynı şekilde yeni atanan arkadaşımızı kabullenip her konuda yanında olacağımıza söz veriyoruz. Allah’a şükürler olsun ki bugün tekrar mutlu bir tabloyla birlikte beraberiz.

Bu birlikteliğimizi kimsenin gölgesinde bırakmayacağız. Dedikodulara meyil vermeden, camiamızı Trabzon’da hak ettiği yere taşımak adına elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.  Bugün bayrak sayın genel başkanımız Harun Öztürk’ün takdiriyle Vursay Altaş’tadır. Bizlere düşen görev ise her konuda yeni başkanımız Sayın Vursay Altaş’ın yanında olmaktır. Bu vesileyle yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ardından söz alan Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, eski başkan Sivrikaya’ya teşekkür ederek, “Hep beraber bayrağı daha ileri taşıyacağız. Bu camiaya lise yıllarımda girdim. Bugün hep beraber buradayız. Allah’a şükürler olsun ki burada buluşmak nasip oldu. Bizlerin bir kişiyi bile kaybetme lüksü yoktur. Trabzon gençliğine hep beraber sahip çıkacağız. Eğitimli ve donanımlı bir gençlik için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler