Trabzon Onlara Ağladı

Trabzon Onlara Ağladı

Trabzon Onlara Ağladı

 

Trabzon’da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 26 yaşındaki Asiye Demir Solak ile kardeşi 19 yaşındaki Ayşegül Demir'in cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaza dün saat 19.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Yeni Mahalle mevkiinde meydana geldi. İl merkezinden Giresun yönüne giden Asiye Demir Solak yönetimindeki 61 AJ 776 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Refüjü aşarak karşı şeride geçen araç, Trabzon’dan Rize yönüne giden Osman Zeki Çırak yönetimindeki 61 T 0077 plakalı taksiyle çarpıştı. Bu sırada aynı yönden gelen A.Y.'nin kullandığı 61 AP 211 plakalı otomobil de kaza yapan iki araca çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Asiye Demir Solak ve yanındaki kardeşi Ayşegül Demir ile taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak olay yerinde, ağır yaralanan Mihriban Sağlam ise kaldırıldığı hastanede yaşamlarını yitirdi. Kazada abla ve kız kardeşlerini kaybeden 23 yaşında Birsen Demir ile 24 yaşındaki Elif Demir ise yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

İFTARA GİDERKEN CAN VERDİLER

Bu arada, Trabzon Liman İşletmesi’nde çalışan Asiye Demir Solak ile kardeşleri Ayşegül, Elif ve Birsen ile iş arkadaşı Mihriban Sağlam’ın, iftara katılmak için Akçaabat İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Kazada yaşamlarını yitiren Demir kardeşler için Düzyurt Mahallesi'nde öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile çok sayıda kişi katıldı. Kaybettiği çocuklarının tabutlarına sarılan baba Alaattin Demir gözyaşı döktü. Kazada can veren Asiye Demir Solak’ın ayakta durmakta zorluk çeken eşi Mustafa Solak ise "Aşkım nereye gidiyorsun?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Demir kardeşlerin arkadaşları ve yakınları da aileyi teskin etmeye çalıştı. Demir kardeşlerin cenazesi, Düzyurt Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler