Trabzon Nefes Aldı

Trabzon Nefes Aldı

Trabzonspor, Avni Aker'de konuk ettiği Mersin İdman Yurdu'nu Cardozo'nun attığı golle 1-0 yenerek rahat bir nefes adlı.

Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Trabzonspor, Avni Aker'de konuk ettiği Mersin İdman Yurdu'nu Cardozo'nun attığı golle 1-0 yenerek rahat bir nefes adlı.

İLK YARI SÖNÜK GEÇTİ

Konuk ekibin etkili başladığı maçta Trabzonspor 20. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü ele geçirse de pozisyon üretemedi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilkyarıda karşılıklı ataklar olsa da takımlar net pozisyon üretemedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

19085-0k7w9f0i.jpg

 

GOL CARDOZO'YA YAZILDI

İkinci yarıya hırslı başlayan Trabzonspor oyun üstünlüğünü ele geçirdi ve oyunu rakip alana yıktı. 48. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Marin'in vuruşunda Cardozo'ya çarpan top ağlarla buluştu. Golden sonra da atklarına devam eden Trabzonspor'a konuk ekipte kanatlardan yaptığı ataklarla cevap verdi. Son bölümlerde beraberlik için yüklenen konuk ekip istedği golü bulamadı ve maç bu skorla sona erdi.

AKAKPO GEÇİT VERMEDİ

Trabzonspor'un devre arasında sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı Akakpo, Mersin hücumcularına adeta geçit vermedi. Akakpo havadan ve yerden gelen bütün topları keserek takıma defansif anlamda büyük katkı sağladı.

19085-3c0f3h0w.jpg

19085-3t0f2o3q.jpg

19085-3u3a9e6m.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor