Topsakal'dan açıklama

Topsakal'dan açıklama

Topsakal, aday olarak belirlenen Gedikli'ye yaptığı açıklamayla destek çıktı

MHP Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Ali Topsakal, adayın Metin Gedikli olarak belirlenmesinden sonra bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada bulunan Topsakal'ın açıklamayı geç yaptığı dikkatlerden kaçmazken, Topsakal Gedikli'ye destekte bulundu.

Parti teşkilatının çalışmalarına zaman zaman katılarak, üzerine düşen görev ve sorumluluklarını yerine getireceğini kaydeden Topsakal şöyle konuştu: Öncelikle aday adaylığım sürecinde şahsımdan desteğini esirgemeyip gönlünü açan;süreç boyunca fiili olarak yanımda yer alıp çalışmalarıma katılan değerli dostlarıma ve arkadaşlarıma,Ülkücü camiaya ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına, Mehmet Ali Topsakal ismine inanıp güven oyu veren ve desteğini açıklamış çok değerli Akçaabatlılar'a aday adaylığımı açıkladığım gün itibari ile benimle aynı heyecanı ve mutluluğu yaşamış Akçaabat Yeni Mahalle ailesine ve mensubu olmaktan şeref duyduğum Topsakal ailesine gönlü kabullerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Milliyetçi Hareket Partisi vasıtasıyla yaşamış olduğum Akçaabat Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci sonunda parti teşkilatlarımız benimde içlerinde bulunduğum dört aday adayı arasından Metin Gedikli ismi üzerinde karar kılmıştır. Teşkilatlarımızın almış olduğu bu kararın, öncelikle Akçaabatımız'a, milletimize, partimize ve aday arkadaşımıza hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim."

Gedikli'nin Söğütlü Belediye Başkanlığı'nda edindiği tecrübeleri Akçaabat'a layıkıyla taşıyacağına inandığını belirten Topsakal sözlerine şöyle devam etti: "Gelinen durum itibarı ile,şahsımdan desteğini esirgemeyen tüm dostlarımın ve partililerimizin, Akçaabat Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ve adayımızın etrafında kenetlenmelerini, aynı şevk ve heyecanla MHP'nin Akçaabat'ta başarıya ulaşması için gayret göstermelerini temenni ediyorum. Bölgemizin ve ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor ve sıkıntılı sürecin bertaraf edilip hasarsız bir şekilde atlatılmasının; ancak ve ancak milletimizin milli benliğine, milli kimliğine ve milli değerlerine sahip çıkması ile mümkün olacağı kesindir. Yani yüce TÜRK milleti bir öze dönüş yaşamak zorundadır."

KİŞİSEL HESAPLAR OLMAMALI
"Demokrasi bayramı olarak nitelendirilen seçimler, aslında milletin kendi ve devletinin geleceğini tayin etme kaderini belirleme günüdür" diyen Topsakal sözlerini şöyle sürdürdü: "Böylesine kutsal bir mana taşıyan seçim sürecinde; kişisel hesapların ve kavgaların, dargınlıkların, yapılmış olsa bile haksızlıkların, menfaat ve çıkar gibi çirkin emellerin ortadan kaldırılması gerekmektedir. İslam'ın son ordusu Türklerin son ve sonsuz devleti, Türkiye'nin varlığının ve bütünlüğünün tartışılır hale getirildiği bu günlerde, herkesin sorumluğunun farkında olması, üzerine düşeni fazlasıyla yapması, yüce Türk Milleti adına ben değil biz demeyi öğrenmesi kısaca özüne dönmesi lazımdır. Bu öze dönüşün 2014 yerel seçimler vasıtasıyla Akçaabat'ta ete kemiğe bürünmesini ve Milliyetçi Hareket'in Akçaabat'ta yakacağı başarı meşalesinin tüm ülkeyi aydınlatmasını en kalbi duygularımla diliyorum. Bu süreçte parti teşkilatlarımızın yapacağı çalışmalara dönem dönem bizzat gelip katılacağımın Akçaabat halkının ve partimin menfaatleri doğrultusunda şahsıma düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceğimin bilinmesi isterim."

Berkant PARLAK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset