Topsakal İddialı Konuştu

Topsakal İddialı Konuştu

Topsakal, partisine ve kendisine ilginin yoğun olduğunu ifade etti

■ Haber: Berkant PARLAK
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Topsakal, ilçede yaptığı temaslar sonucu kendisine olan ilginin oldukça yoğun olduğunu söyledi. Topsakal, “Akçaabat halkı parti ayırmaksızın Mehmet Ali Topsakal ismi etrafında birleşiyor. Bunun partime ve seçime yansıması olumlu yönde olacağına inanıyorum” dedi.

Sivil toplum örgütleri ve bazı partililerle istişare yapan Topsakal şöyle konuştu: “Allah nasip eder de adaylığımız netleşirse seçimde çok fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum. Projeler yavaş yavaş su üzerine çıkmaya başlayacak. Akçaabat için kim hangi projeyi öne atıyorsa, bunların hepsi Akçaabat için önemlidir. Bu aday adaylığı sürecinde Akçaabat'a bir renk kattığıma inanıyorum. Artık adaylık belirleme işleri eskisi gibi olmuyor. İlçemizde bir parti sandık kurdu, kamuoyunu araştırıyor ve böylece adayını tespit etmeye çalışıyor. Artık Akçaabat'ta adaylar sohbet ortamında birkaç kişiyle belirlenmiyor. Bütün kamuoyunun görüşünü alarak, şeffaflık içerisinde aday belirleniyor. Bu bile benim için bu süreçte yer almaktan mutlu olacağım bir durumdur” diye konuştu.

AKÇAABAT BELİRLEYİCİDİR
Akçaabat İlçesi’nin Trabzon için belirleyici bir unsur olduğunu ifade eden Topsakal sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık büyükşehir olduğumuz için Akçaabat’ın seçimleri Trabzon’dan bağımsız değil. Bu nedenle parti anlamında MHP’nin büyükşehir belediye başkan adayı bizi çok fazla ilgilendiriyor. Akçaabat’taki projeler artık büyükşehirden bağımsız yapmamız mümkün değil. O yüzden güzel bir birliktelikle belli dönemlerde futbol takımıyla, folkloruyla, turizm ve kültürüyle ön plana çıkan Akçaabat’ı yeniden ön plana çıkarabiliriz. Biz Akçaabat’la gurur duyuyoruz. Akçaabat marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bu noktada mevcut belediye başkanı Şefik Türkmen’in de büyük katkıları olmuştur. Bizim amacımız bu ilerlemeyi en zirveye taşımaktır ve bunda da kararlıyız. Akçaabat’ta yapılacak olan projeler bu ilçeyi ülkede ön plana çıkarır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset