Toplantıdan Uyarı Çıktı

Toplantıdan Uyarı Çıktı

Akçaabat Şoförler Odası’nın yaklaşan genel kurulu öncesinde Oda Yönetimi tarafından organize edilen istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Akçaabat Şoförler Odası’nın yaklaşan genel kurulu öncesinde Oda Yönetimi tarafından organize edilen istişare toplantısı Pulathane İş Merkezi’nin üçüncü katındaki Gökçeler Derneği Lokali’nde gerçekleştirildi.

Oda Başkanı Kemal Sivri ve Yönetim Kurulu’nun da katıldı-ğı toplantıda başkan adayları Mahmut Celal Berk ve Ali Şentürk ile Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim de hazır bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Oda Sekreteri Metin Güneysu, yasa gereği en geç 2010 yılının Mart ayının sonuna kadar yapılması gereken genel kurulda üyelerin oy kullanamama gibi bir durumla karşı karşıya kalmamaları için üyelik kayıtlarını kontrol etmeleri ve üyeliklerini yenilemeleri gerektiğini söyledi.

Oda Başkanı Kemal Sivri’nin de konuştuğu ve gerçekleştirilecek seçimin şoför esnafında ayrılıklara değil birleşmelere vesile olacak bir seçim olmasını temenni ettiği toplantıda bazı başkan adayları ve üyeler de söz alarak görüşlerini ve eleştirilerini dile getirdiler.

Zaman zaman hararetli tartışmalara sahne olan toplantıda mevcut adaylar arasında bir anlaşma zemini arandı ancak bu konuda herhangi bir ilerleme sağlanamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler