Tonya'dan Cora'ya Tam Destek

Tonya'dan Cora'ya Tam Destek

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Av. Salih Cora Tonya Çayıriçi köyünü ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

Çayıriçi köyünde büyük bir ilgiyle karşılanan Cora’ya halk da bölgenin milletvekili adayı olan Cora’ya seçimlerde destek sözü verdi. Salih Cora halkın gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmaların karşılığıdır bu. Yeni dönemde de Trabzon’a ve Tonya’ya hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Biz buraya hizmet etmek için geldik. Bu yolda gecemizi gündüz edip var gücümüzle çalışacağız. Her zaman daha iyisini yapmak için uğraş vereceğiz” dedi. 

cora-tonya1.jpg

Seçim bölgesi Tonya’nın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini dile getiren Cora, “Tonya benim memleketim, ben buraların sıkıntılarını da, dertlerini de, ihtiyaçlarını da çok iyi biliyorum. Bu anlamda Tonya’ya hizmetin en iyisini getirebileceğime inanıyorum. Halkımız da AK Parti iktidarına güveniyor ve istikrarın sürmesini istiyor. Ben inanıyorum ki Tonya benim için tek yumruk olacak ve beni meclise göndermek için tam destek verecektir” diye konuştu.

cora-tonya2.jpg

Vatandaşlar da Cora’nın kendi evlatları olduğunu belirterek, “Salih Cora bizim bölgemizin insanı kendi vatandaşımızdır. Alçakgönüllü kişiliği ile büyükle büyük küçükle küçük oluyor. Bizden kendisine açık kapı, onun için kenetlenerek meclise göndermek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz anlayışı ile içimizden biri olan kardeşimizi sonuna kadar destekleyeceğiz” ifadelerine yer verdiler.

cora-tonya3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset