Tonbul İnanıyor

Tonbul İnanıyor

Akçaabat Sebatspor Yraın Oynayacağı Arsinspor Karşılaşmasından 3 puan bekliyor.

Akçaabat Sebatspor da teknik direktör Erol Tonbul, yarın oynayacakları Arsinspor karşılaşmadan 3 puan hedeflediklerini söyledi.
Tonbul sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Karşılaşmanın iki kardeş takım arasında geçecek olmasının saha içerisinde geçerli olmadığını ifade eden Tonbul “Akçaabat Sebatspor ile Arsinspor kulübü diğer bölge kulüpleriyle olduğu gibi dost bir kulüptür. Ancak saha içerinde öncelikle bizim için 3 puan hedefimizdir. Karşılaşmadan mutlaka 3 puan alarak klasman grubuna iyi bir başlangıç yapmak istetiyoruz.” Dedi.
Taraftar desteğine ihtiyacı olduklarını da belirten Tonbul “taraftarımızı yarın tribünde yanımızda görmek istiyoruz. Futrbol taraftar olmadan başarı elde etmek zor. Bu nedenle Sebaspor’a gönül vermiş herkesin oniki’nci adam görevini yapmasını bekliyoruz” dedi.
Kendi tesislerinde kampa giren Akçaabat Sebatspor’da Arsinsspor Karşılaşmasında cezalı olan Sonay’ın dışında, Mutlu ve Serdar sakat oldukları için forma giyemeyecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor