Tonbul, her yol 3 puan

Tonbul, her yol 3 puan

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Erol Tonbul, Erzincanspor müsabakasında 3 puan almak istediklerini söyledi.

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Erol Tonbul, Erzincanspor müsabakasında 3 puan almak istediklerini söyledi.

Tonbul, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda yenilmeyen bir takım olduklarını ancak artık galip gelen takım olmak istediklerini belirterek “Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Birçok maçta da ilk golü bulan ekip biz olmamıza rağmen bu üstünlüğü maç sonuna kadar taşımakta zorlanıyoruz. Ancak bunun attığımız gol sonrası konsantre eksikliği ve aşırı strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu konsantre eksikliğini Erzincanspor karşılaşmasında üzerimizden atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Erzincanspor karşılaşmasının kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Tonbul “Erzincanspor geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Her iki takım içinde zor bir karşılaşma olacak. Bizim birkaç oyuncumuz eksik fakat geniş bir kadroya sahibiz. Eksik olan oyuncuların yerlerini dolduracak futbolcularımız var. Kendi saha avantajımızda kullanarak sahadan istediğimiz alarak ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Akçaabat Sebatspor da sarı kart cezalıları Ziya ve Emre Köksal’ın yanı sıra sakat olan Okan takımdaki yerlerini alamayacak.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor