TOKİ Sakinlerine İftar

TOKİ Sakinlerine İftar

vali Öz'den TOKİ Sakinlerine İftar

Birlik, Beraberlik Ve Dayanışmanın Üst Düzeye Çıktığı Ramazan Ayında Yardıma Muhtaç Kişilerle, Yetimlerle, Yoksullarla, Kimsesizlerle Ve Yaşlılarla İftarlarda Bir Arada Olmalıyız

 Trabzon Valisi A.Celil Öz ve eşleri Rukiye Öz gelir düzeyi düşük aileler için yaptırılan Akçaabat Yıldızlı Mahallesi TOKİ konutlarında ikamet eden ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Akpınar Yıldızlı Restaurant'ta gerçekleşen ve yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğine Akçaabat Kaymakamı ve Akçaabat Belediye Başkanı da katıldı.

Vali Öz iftar programında Ramazan ayının önemine vurgu yaparak” Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en üst düzeyde yaşandığı bir aydır. İnancımız gereği bu güzel ve önemli günlerde yardıma muhtaç kişilerle, yetimlerle, yoksullarla, kimsesizlerle, yaşlılarla iftar programlarında bir araya gelmeliyiz. Bu akşam TOKİ konutlarında ikamet eden ailelerle iftar programında bir arada olmaktan mutluluk duydum. Devletimiz sosyal devlet anlayışıyla Yıldızlı TOKİ konutlarında olduğu gibi gelir seviyesi düşük yurttaşlarımız için kolay ödeyebilecekleri taksitlerle konut yapmaktadır. Buna rağmen, bizlerde birey olarak bu kesime destek vermeliyiz” dedi.

Vali ayrıca, bu konutlarda oturan sakinlerimizin bazı sorunları olduğunu ve bu sorunların zamanla giderileceğini söyledi.

 Vali Öz ve eşi Rukiye Öz iftar sonrası ailelerle sohbet edip, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler