TOKİ İlköğretimden Yıl Sonu

TOKİ İlköğretimden Yıl Sonu

Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Beşikdüzü Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul müdürü Kenan Çiçek, çocukların eğitiminde başarı elde etmek için okul, veli ve diğer kamu kurumlarının birbirlerine verdiği desteğin öneminin büyük olduğunu ve bu desteği okullarında gördüklerini belirtti.

akcaabat-yildizli-toki-ilskogretim-okulku-mezuniyet.20120606184551.jpg

akcaabat-yildizli-toki-ilskogretim-okulku-mezuniyet.jpg

yildizli-toki4-.jpg

yildizli-toki1-.jpg

yildizli-toki3-.jpg

Gelecekleri olan çocuklara daha iyi eğitim ortamı sunmak için her türlü gayreti gösterdiklerini ifade eden Çiçek, "Bu çalışmalarda bizlere destek olan başta Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı olmak üzere, velilerimize ve yardımsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Verdiğiniz bu destek ile öğretmenlerimiz ve biz idareciler daha da başarılı olmak için çaba harcayacağımızın bilinmesini isteriz" dedi.

Etkinlikte, öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerin yanı sıra öğrenci korosu çeşitli yörelere ait türküler seslendirdi.

Etkinlik sonunda, Belediye Başkanı Tarakçı ve bazı işadamı ve velilere, okula verdikleri destekten dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler