Tiyatroculara Destek Verdi

Tiyatroculara Destek Verdi

Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, halkla diyalogda sınır tanımıyor.

Akçaabat’ın siyasi hayatına renk katan ve kişiliği ile ön plana çıkarak belediye başkanlığı seçiminin en popüler adaylarından biri olan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, halkla diyalogda sınır tanımıyor.

Toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşacağı ziyaretleri belirli bir plan dahilinde gerçekleştiren Fikret İnan, geçtiğimiz hafta içerisinde de Akçaabat’ın tiyatroya gönül veren gençlerini Hakka Zeki Başaran Akşam Sanat Okulu ve Öğretmenevi’nde gerçekleştirdikleri provada ziyaret etti.

Beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte tiyatrocuların provasını sonuna kadar izleyen Belediye Başkan Adayı İnan, provanın sonunda tüm oyuncuları temsilen Yönetmen Ahmet Özbaysal’a bir demet çiçek hediye etti.

Akçaabat’ın tarihinden gelen sanatsal bir geçmişi olduğunun altını çizen ve göreve geldiği takdirde Akçaabat’ı bu kimliğiyle de ön plana çıkaracak çalışmalara imza atacağını vurgulayan Fikret İnan, gençlere başarılar diledi.

İnan’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eden Ahmet Özbaysal ise destek verildiği takdirde Akçaabatlı gençlerin birçok başarılı etkinliğe imza atacak potansiyele sahip olduklarını belirterek, oyuna sağladığı katkıdan ötürü Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse’ye bir kez daha teşekkür etti.

Ahmet Özbaysal'ın yönetip oynadığı oyunlarda rol alan tiyatrocularımızın isimleri şöyle:

Medet Cihanoğlu, Aleyna Bıyıklı, Emine Tosun, Avni Ava, Süleyman Özbaysal, Aytekin Öztürk, Ayşen Pulatoğlu, Gamze Çelik,  Rauf Çelik, Şevki Tamtürk, Nurettin Atadinç ve Mehmet Ali Ergün.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset