Tiyatro Sahneye Çıkıyor

Tiyatro Sahneye Çıkıyor

Akçaabat Belediye Tiyatro’su bu yıl Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık ŞENDİL’in “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” adlı komedi oyununu sahneleyecek.

 

Akçaabat Belediye Tiyatro’su bu yıl Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık ŞENDİL’in  “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” adlı komedi oyununu sahneleyecektir.

Oyun, 15.02.2013 Cuma günü saat 19.00’da Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluşacaktır.

Yönetmenliğini Osman Gümrükçü’nün yaptığı oyunda; Meltem Ateş, Bülent Mumcu, Yusuf Altın, Derya Boz, Özge Yavuz, Ömer Değirmenci, Levent Bayraktar, Şeyda Tarakçı, Medet Cihanoğlu, Büşranur Semiz, Muhammet Altıntaş, Recep Şen, Mustafa Murat, Ömer Gedikli, Yağmur Hacısalihoğlu, Kübra Kalyon, Oğuzcan Yılmaz rol almaktadır. Sahne ışık ve efekti Çağlar Hacısalihoğlu, müzik ise Cemal Zihni Erenel ve TAO Müzik tarafından düzenlenmiştir.

7-kocali-hurmuz-calisma---022.jpg

 Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu:” Tiyatro kültürel gelişmeye katkı sağlayan bir sanat dalıdır, yaşamın sahnesidir ve oradan birçok şey yansır izleyiciye, kimi zaman düşündürür bizi, kimi zaman eğitir, kimi zaman da güldürür. 1999 yılında kurulan Belediye Tiyatrosu her yıl bir veya iki oyun sahneleyerek bu günlere gelmiştir. belediyemiz imkânları doğrultusunda güzel ve kaliteli işler yapmaya başladık. Kuruluşundan bugüne kadar tiyatromuzda görev alan tüm oyuncu arkadaşlarımıza ve yönetmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bu yıl sahnelenecek oyunun hazırlanmasında başta hocamız Osman Gümrükçü olmak üzere emeği geçen tüm oyuncularımızı kutluyorum. Oyun 15.02.2013 Cuma günü sahnelenecektir. Tüm tiyatro severleri şimdiden oyunumuzu izlemeye davet ediyoruz.” dedi 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat