Tiyatro günleri muhteşem başladı

Tiyatro günleri muhteşem başladı

Akçaabat’ta Tiyatro Rüzgarı

Bu yıl beşincisi düzenlenen; Akçaabat Belediye Tiyatrosu, Trabzon’daki amatör tiyatro grupları, Giresun ve Ünye Tiyatro gruplarının yer aldığı  “ 5. Erol Günaydın Tiyatro Günleri ”   muhteşem bir oyunla start aldı.

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Atilla Özgen’in uyarladığı, Doğan Turan’ın yönettiği ‘’Sahte Gelin’’adlı orta oyunu sahnelendi. Seyirciden tam not alan oyun 5.Erol Günaydın Tiyatro günleri için muhteşem bir başlangıç oldu. Seyirciyle sürekli iletişim halinde olan orta oyunu seyircileri kahkahaya boğdu.

Oyuna Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Daire Amirleri, Trabzon’daki bazı tiyatro yönetmenleri ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

Oyun sonunda Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sorumlusu Ayşegül Yenal ve Genel Sanat Yönetmeni Doğan Turan’a çeşitli hediyeler takdim etti. Katılımlarından dolayı tüm oyuncu ve teknik ekibe katılım belgesi verdi.

            Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu yaptığı açıklamada:’’2-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek bu organizasyonda amaç; kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür-sanat hayatını canlı tutabilmek olacaktır.’’dedi.

tiyatro-gunleri1.jpg

tiyatro-gunleri2.jpg

02-10 Mart 2015 tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek olan “ Erol Günaydın Tiyatro Günleri” kapsamında hazırlanan programa göre;

03 Mart Salı günü Hamsi Medya Tiyatro Grubu (EMİCEM HOSPİTAL)

04 Mart Çarşamba günü Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu (BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN)

05 Mart Perşembe günü Trabzon Sanat Tiyatrosu (İNSANLIK ÖLMEDİ YA)

06 Mart Cuma günü    Akçaabat Belediye Tiyatrosu (AVANTA PARA)

07 Mart Cumartesi günü Ünye Sanat Tiyatrosu (NALINLAR)

08 Mart Pazar günü Trabzon Şehir Tiyatrosu (FERNANDO KRAPP BANA MEKTUP YAZMIŞ)

09 Mart Pazartesi günü Trabzon Umut Tiyatrosu( ALEVLİ GÜNLER )

10 Mart Salı günü Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu  (BİZ BUNU ÇOK DÜŞÜNDÜK ) adlı oyunları Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde saat 19.00’da sahnelenecektir.

 

            

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler