Tırla Otomobil Çarpıştı

Tırla Otomobil Çarpıştı

İlçemiz Söğütlü Beldesi’nde LPG yüklü TIR, otomobille çarpıştı. 4’ü çocuk, 9 kişi mucize sonucu çok hafif yaralandı

      Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne bağlı Söğütlü Beldesi’nde meydana gelen kazada mucize sonucu ölen olmazken 9 kişi hafif yaralandı. LPG yüklü TIR’la çarpışan otomobilde bulunan 4’ü çocuk 7 kişi ile diğer iki araçtaki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
      Söğütlü Beldesi’nde bulunan Renault Servisi önünde meydana gelen kazada, Trabzon’dan Akçaabat istikametine gitmekte olan LPG taşıyan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen M.K. (54) yönetimindeki 61 K 2592 plakalı TIR, dikkatsizlik yüzünden Mustafa Serdar (64) yönetimindeki 61 AE 475 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle orta refüjdeki bariyerleri aşarak karşı şeride geçen otomobil Akçaabat’tan Trabzon istikametine gitmekte olan T.E. (35) yönetimindeki 61 KL 853 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Mustafa Serdar ile araçta bulunan Ahmet Kaan Serdar (1), Nisanur Serdar (4), Mustafa Hüsnü Serdar (5), Erva Perihan Serdar (5), Rabia Serdar (34), Nuran Serdar (43) ile diğer araçlarda bulunan sürüceler M.K. ile T.E. hafif yaralı olarak Akçaabat    Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.
          Burada bir süre müşahede altında tutulan yaralıların tamamı daha sonra taburcu edildiler. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler