Timurciler Konağı'nda Fotoğraf Artık Paralı

Timurciler Konağı'nda Fotoğraf Artık Paralı

Timurciler Konağı'nda Fotoğraf Artık Paralı

Akçaabathaber.com Haberidir.

Timurciler Konağı'nda Fotoğraf Artık 50 Lira.

Belediye meclisinde yapılan görüşmede Ortamahalle'de bulunan Timurciler Konağı'nda yapılacak olan düğün fotoğraf çekimleri için ücret  alınması kararlaştırıldı. Başkan Türmen "Burada işleyen bir tesis var. Fakat düğün fotoğrafı için gelenler burada işleyişi etkiliyor. Bu nedenle buraya sembolik bir ücret koymayı düşündük. Bu şuan için 50 lira. Fakat ileride bu rakamı duruma göre aşağıa çekebiliriz" dedi. MHP grubundan Hasan Doğan, Timurciler Konağı'nda verilen hizmetin yetersiz olduğunu ve özelleştirilmesinin verilecek hizmet kalitesini artıracağını belirtti. Bunun üzerine Başkan Türkmen "Bizim burada sosyal bir sorumluluğumuz var. Buradan para kazanmak gibi bir niyetimiz yok. Oraya insanlarımız gelsin otursun diye biz işletiyoruz. Bir çay içip saatlerce oturabiliyırlar. Fakat özelleştirirsek maddi gücü olmayan insanımız buraya gelip oturamaz hale gelebilir. Bu nedenle biz işletiyoruz. Fakat şu anki hizmet içinde  bir çalışma yapılabilir" dedi.

Öte yandan Timurciler Konağı'nda yapılacak düğün fotoğrafları için ücret alınmasına sadece AK parti Grubu'ndan Bünyamin Güner karara katılmadığını ve tutanaklara bu şekilde geçmesini istedi.

Güner bu ücret yanlış

Meclis üyesi Bünyamin Güner "Biz Akçaabat'ın ve Ortamahalle'nin tanıtımı için açlşıyoruz. Sonra gelip burada fotoğraf çektirmeyi ücretli yapıyoruz. Bu yapılan çalışmaya ters bir karar . Bu nedenle karara katılmadığımı açıkladım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler