TFF Protesto Edildi

TFF Protesto Edildi

TFF’nin aldığı yanlı ve taraflı kararlar meydan parkında protesto edildi.

Trabzon Esnaf Odaları Birliği(TESOB) öncülüğünde meydan parkında  bir araya gelen sivil ve demokratik kitle örgütleri meydan parkında basın açıklaması yaparak Türkiye Futbol  Federasyonun Trabzonspor ile ilgili aldığı yanlış kararlar protesto ettiler.

Tüm odaların ve sivil toplum örgütleri ile muhtarların destek verdiği protestoda açıklamayı okuyan TESOB Başkanı Metin Kara, TFF’nin aldığı kararların Türk futbolunun geleceği açısından büyük tahribatlara yol açacağını belirterek, “Alınan kararlar adil ve hakkaniyetli değildir. Temiz futbol anlayışının somut adımları daha cesur ve ilkeli bir duruşla gösterilmeliydi. TFF yaşanan bunca gelişme karşısında dik durmalıydı.  Yaşanan bu kaos ortamında alınan yanlı kararların bedeli ise bir futbol şehri olan Trabzon’a ödetilmek istenmektedir” dedi.

Sapla samanı bir birine karıştırıp Trabzonspor’u bir kirli oyunun kurbanı yapma niyetinde olanlara da dikkat çeken Kara, “Biz hakkımız olan şampiyonluğun adaletin yerini bulması açısından Trabzonspor’a verilmesini beklerken tam tersi skandal kararlara imza atılmaktadır. Ortada hiçbir somut bilgi ve belge yokken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Asbaşkan Nevzat Şakar ve Recep Denizer’in TFF tarafından disiplin kuruluna verilmesini hayret ve şaşkınlıkla izlemekteyiz” diye konuştu. Trabzonspor’un şikenin başladığı tarihten beri sorumlu ve sağduyulu anlayışını koruduğunu dile getiren Kara, şu ifadelere yer verdi: “Türk futbolunu yönetenlerin yasaları hiçe sayan bir yaklaşım içerisinde olmaları bizi son derece üzmektedir. Futbol Federasyonu taraflı kasıtlı ve art niyetli bu kararları ülkemizdeki milyonlarca futbol severi de büyük hayal kırıklığına ve derin üzüntüye sokmuştur. Bu gidişat ve bu duruş insanları futboldan soğutmaya yöneliktir. Futbol sahada oynanmalı, alın teriyle kazanılmalı. Şikesiz,  şaibesiz tertemiz bir süper lig en büyük temennimiz. Trabzonspor’u kurban vermeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler