Teşkilattan Belediye Ziyareti

Teşkilattan Belediye Ziyareti

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın yöneticileri Osman Parlayan ve Cevat Birinci’yi makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın yöneticileri Akçaabat Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevlerine atanan Osman Parlayan ve Cevat Birinci’yi makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’ün başkanlığını yaptığı ziyarette ana kademe yöneticilerinin yanı sıra Kadın ve Gençlik Kollarının yöneticileri de hazır bulundu.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevine ikinci kez ataması yapılan Parlayan’a gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların devam etmesi, ilk kez Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Birinci’ye de yeni görevinde başarılar dileyen AK Partili yöneticilerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Parlayan ve Birinci de amaçlarının Akçaabat’a en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.

adalet-ve-kalkinma-partisi-(ak-parti)-akcaabat-ilce-teseekilâti’nin-yoneticileri-akcaabat-belediyesi’nde-baskan-yardimciligi-gorevlerine-atanan-osman-parlayan-ve.jpg

adalet-ve-kalkinma-partisi-(ak-parti)-akcaabat-ilce-teskilâti’nin-yoneticileri-akcaabat-belediyesi’nde-baskan-yardimciligi-gorevlerine-atanan-osman-parlayan-ve.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler