Teşekkür Ziyareti

Teşekkür Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Trabzon Milletvekili seçilen Süleyman Latif Yunusoğlu, teşekkür gezilerini sürdürüyor

. MHP’nin Trabzon’da en fazla oy aldığı yerlerden biri olan Akçaabat’a özel bir önem veren Yunusoğlu, partisinin ilçe teşkilâtını ziyaret ederek katkılarından ötürü teşekkür etti.
Parti binasında kalabalık bir partili topluluğunun eşliğinde İlçe Başkanı İsmet Kırali tarafından karşılanan MHP Trabzon Milletvekili S. Latif Yunusoğlu, beklentilerinin daha fazla milletvekili çıkarmak olduğunu ancak halka AKP’nin yanlışlarını yeteri kadar anlatamadıklarını belirterek, “Artık mecliste görev yapacağız. Halkın kararına saygılıyız” dedi.
2002 yılında yapılan seçime oranla Trabzon’da oylarını yüzde 100 oranında artırdıklarını, bunun da teşkilâtların bir başarısı olduğunu belirterek Akçaabat Teşkilatı’nın tüm mensuplarını kutladığını ifade eden Milletvekili Yunusoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Dürüst bir siyaset ve strateji izledik. Ancak Trabzon’da istediğimiz sonucu yine de alamadık. Demek ki kendimizi tam olarak anlatamadık. İktidar partisinin seçim stratejisini kendisine göre daha fazla oy alacak şekilde gayet güzel planladığını görüyoruz. Bu strateji ile kendisinin daha fazla şeyler yapacağına vatandaşları inandırmıştır. Vatandaşlarımız AKP’nin yapmış olduğu icraatı ve olumsuz tavırları belki sezememiştir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset