Temayülde Beklenen Sonuç

Temayülde Beklenen Sonuç

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı'nda yapılan temayul yoklamasında Türkmen'e hayır çıktığı iddia edildi.

AK Parti, Akçaabat Belediye Başkan Adayı arayışlarını sürdürüyor.

Dün gece geç saatlere kadar parti binasında AK Parti  İl Başkanı Muhammet Balta'nın da yer aldığı temayul yoklamasında partililer Şefik Türkmen ismine sıcak bakmadı. Edinilen  bilgi,  Şefik Türkmen ismine sıcak bakan partililerin sayısının  çok azınlıkta kaldığı yönünde.

Alternatif adaylar üzerinde de görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda öne çıkan isimler Şener Pul, Adnan Günnar, Halil Seyis, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ve Işıklar Belediye Başkanı Hasan Tahsin Öztürk.

İl Başkanlığı'nın Akçaabat Teşkilatı'na önem verdiği ve  Akçaabat Teşkilatı'nın aday belirlemesinden yana tavır belirlediği de gelen bilgiler arasında.

Öte yandan, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, "Bize başvuruda bulunacak olan başkan adayları hiçbir şart öne süremez. Bu, Ak Parti Genel Merkezi tarafından alınan bir kararın gereğidir. Bu nedenle Şefik Türkmen,  AK Partili olacaksa, gelip partiye kayıt yaptırır ve aday olur. Biz de bunu yetkili kurullarımızda değerlendiririz" yönündeki açıklamaları, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in AK Parti'ye geçişinde ilçe yönetiminin yapmayacağı bazı şartlar öne sürüyor yorumlarına neden oldu.

AkçaabatAjans

 KAYNAK  GÖSTERMEDEN  KULLANMAK  YASAKTIR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Siyaset