Temayul Yoklaması Yapıldı

Temayul Yoklaması Yapıldı

Ak Parti aday belirleme sürecince bir toplantıyla temayul yoklaması yaptı.

 

Ak Parti binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, beklemedikleri bir kaza sonrası adaysız kaldıklarını ifade ederek “Önceki akşam bir haber geldi ve Başkan adayının rahatsız olduğunu ve bu yolculuktan feragat etmek istediğini iletti. Beni mazur göreceksiniz benim sağlık sağlık şartlarım elvermiyor yarın anjio olacağım. Bu nedenle ben bu yolculukta sizinle devam edemeyeceğim dedi. Bende kendisine bu bir hastalıktır geçer dememe rağmen bana yürüyemeyeceğini söyledi. Ve telefonu yanındaki doktor arkadaşına verdi. Arkadaşı bu adam hasta bu adama bir şey olursa sorumlusu siz olursunuz lütfen ısrarcı olmayın dedi ve bizde Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu ile olan yolculuğumu böylece sonlandırdık. Bu olayı yazılı ve sözlü olarak il başkanlığına ilettik gereğini onlar yapacaklardır “dedi.

 

İl Başkanı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada, Ankara’da açıklanmayan ilçeler için başbakanın talimatı gereği tekrar bir inceleme yapma ihtiyacı hissedildiğini belirterek “Akçaabat’taki adayın sağlık sorunları nedeniyle geri çekilmesi bizleri yeni bir çözüm arayışına itmiştir. Önemli olan bu tür zamanlarda sorunlara çözüm bulmaktır. Bu nedenle hepinize tek tek görüşerek en doğru kararı vereceğiz. Trabzon merkezde olduğu gibi tüm ilçeler ve Akçaabat’ta da en doğrusunu bulup kısa süre içerisinde adayımızı açıklayıp ipi göğüsleyeceğimizi ifade etmek isterim” dedi.

Konuşmaların ardından partinin tüm birimleriyle ayrı ayır temayül yoklaması yapıldı.

 Ak Parti’nin tüm kademelerinde görev yapan kişiler ile temayül yoklaması yapıldı. İl merkezinden gelen 8 yönetici tarafından; seçime parti içinden bir adayla mı, parti içinden ise kimle, yoksa dışarıdan bir adayla mı (Şefik Türkmen) devam edelim sorusu sorulduğu belirtildi.

 

 

  

Kaynak:AkçaabatAjans

 KAYNAK   GÖSTERMEDEN  KULLANMAK  YASAKTIR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Siyaset