Tekel Binaları İcralık

Tekel Binaları İcralık

Tekel Binaları İcralık

Tekel Binaları İcralık

Eski Tekel binalarını tekstil fabrikası olarak kullanan şirket ile maaşlarını ödemediği çalışanları ve Akçaabat Belediyesi mahkemelik olmuştu. Belediye, sözleşme şartlarına uymadığı için şirketin tahliye kararını meclisten çıkartırken, şirket tahliye kararı için belediyeyi, işçiler de maaşlarını alamadıkları için şirketi mahkemeye vermişti.

Uzun yıllar Akçaabat Tekel’i olarak hizmet veren, daha sonra bedelsiz olarak Akçaabat Belediyesi’ne devredilen ve belediye tarafından yapılan bir ihale ile yıllık sembolik bir rakamla kiraya verilen eski Tekel binalarındaki tekstil fabrikası, işletmecisinin zarar ettiği gerekçesiyle kapanmıştı.

Alacaklılar icra mektubu

Kapanan tekstil fabrikasına her gün alacaklıların icra mektupları asılmaya başlandı. Binada yetkili bulamayan posta görevlisi, onlarca icra bildirim zarfını kapıya yapıştırdı. Süreç mahkemede

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Akçaabat Belediye Meclisi, şirketin binayı boşaltması yönünde karar almıştı. Ancak kendileri kararı İdari Mahkeme’ye taşıdılar. Konu şu an mahkemede. Sonuca göre bizde binayı değerlendireceğiz.” dedi.

akcaabat-tekstil-fabrikasi.jpg

akcaabat-tektil-fabrikasi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler