Tek Hedef Yozgat

Tek Hedef Yozgat

Kupadan elenerek lige dönen A.Sebatspor, yarın oynayacağı Y.Yozgatspor’u yenerek evine puansız göndermeyi hedefliyor

SEBAT GALİBİYETE ŞARTLANDI

 

Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Ethem Gören, “İçerdeki tüm maçlarımızı kazanıp, deplasmandan getireceğimiz puanlarla, ligi zirvede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi

 

 

Tek Hedef Yozgat

Akçaabat Sebatspor’un Genel Kaptanı Ethem Gören, tek hedeflerinin yarın kendi sahalarında oynayacakları Y.Yozgatspor karşılaşmasından 3 puan almak olduğunu söyledi. Fortis Türkiye Kupası'nda güzel bir maç oynadıklarını ifade ederek, ''Kupa maçının hem maddi hem de manevi boyutu vardı. Hem 500 bin YTL'lik gelir elde etme hem de taraftarlarımıza yeniden Süper Lig takımlarını izletme imkanı bulacaktık. Takımımız Gençlerbiriği  karşısında çok iyi oynadı. Ancak denk güçlerin olmaması nedeniyle mağlup olduk. Sonuçta futbolda yenmek de var yenilmek de. Artık bu maçı geride bıraktık. Tek hedefimiz kendi sahamızda oynayacağımız  Y.Yozgatspor maçı” dedi.

 

İçeride Puan Kaybı Yok

Akçaabat Sebatspor  Genel Kaptanı Ethem Gören, zorlu Y.Yozgatspor karşılaşmasında en büyük güvencelerinin taraftarları olduğunu kaydederek, ''Taraftarımızın stadyumu doldurmasını bekliyoruz. Akçaabat Sebatspor iyi gidiyor. Y.Yozgatspor karşılaşmasından 3 puan alacak güçteyiz. Bunun içinde hem teknik heyetimize hem de futbolcularımıza güveniyoruz” diye konuştu. Prensip olarak puan hesabı yapmadıklarını, toplayabilecekleri maksimum puanları toplamayı hedeflediklerini söyleyen Gören, “İçerdeki tüm maçlarımızı kazanıp, deplasmandan getireceğimiz puanlarla, ligi zirvede tamamlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle de Y.Yozgatspor’u yenerek evine puansız göndereceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor