Taşlıoba Şenlenecek

Taşlıoba Şenlenecek

Taşlıoba Kurtdüzü Yayla Şenliği 2 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Akçaabat Erikli Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (ER-DER)’nin organizesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan Taşlıoba Kurtdüzü Yayla Şenliği 2 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olayları nedeniyle bir çok festivalin iptal edilmesinin ardından Taşlıoba Kurtdüzü Yayla Şenliğinin de iptal edileceğine dair söylentilerin çıkması üzerine açıklama yapan Erikli Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (ER-DER) Başkanı Osman Bayraktar,” 2 Ağustos Pazar günü yapılacak olan yayla şenliğimizin iptal olduğu yönündeki iddialar asılsızdır. Şenliğimiz 2 Ağustos Pazar günü Taşlıoba Kurtdüzü yaylamızda yapılacaktır. 2 Ağustos pazar günü Taşlıoba yaylasında yapılacak olan Taşlıoba Kurtdüzü yayla şenliğine Akçaabat’tan ulaşmak isteyenler için saat 10.00 da Akçaabat Erikli dolmuş durağından ücretli şenlik alanına servis yapılacaktır. Herkesi şenliğimize bekliyoruz.” dedi.

2 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Taşlıoba Kurtdüzü yayla şenliğinde 10 farklı sanatçı sahne alacak ve eğlence geç saatlere kadar devam edecek. Taşlıoba Kurtdüzü yayla şenliğinde sahne alacak sanatçılar ise şöyle; Onay Şahin, İsmail Cumur, Rüştü Çavuş, Pelin Karaağaçlı, Davul- Zurna, Grup İkizler, Hasan Pekin, Abdurrahman Değirmenci, Osman Aydın ve Aslan Bülbül

kurtduzu-yayla-senligi.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler