Tarihi Başarı

Tarihi Başarı

Ağaçlı İlköğretim okulu'nda 3 öğrenci okul tarihinde ilk defa OKS'de başarılı oldu.

İlçemizdeki eğitim kurumlarından biri olan Ağaçlı İlköğretim Okulu, tarihinde ilk kez Orta Öğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) sonucuna göre üç öğrencisini orta öğretim kurumlarına yerleştirdi. Okul-Aile Birliği Başkanı Yusuf Şahin, “OKS’yi kazanma başarısını gösteren öğrencilerimiz ile bu başarıda emeği geçen okul yönetici ve öğretmenlerini kutluyorum.” dedi.
1969 yılında eğitim öğretimin hizmetine açılan Ağaçlı İlköğretim Okulu’nda, mevcut imkânlar dahilinde yürütülen çalışmalar semeresini verdi. Okulumuz, tarihinde ilk defa üç öğrencisine birden OKS’yi kazandırtırken, bu başarı gelecek için de umut verici değerlendirdi.
Okulun son sınıf öğrencileri Kübra Şahin Beşikdüzü İMKB Kız Öğretmen Lisesi’ni, Fatma Şimşek Trabzon Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü’nü ve Gülsüm Altın da Beşikdüzü Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü’nü girmiş oldukları OKS’de üstün başarı göstererek kazandı.
Ağaçlı İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği Başkanı Yusuf Şahin, öğrencilerinin göstermiş oldukları bu başarının kendileri için son derece önemli olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
“Gelecek yıllarda bu başarının devamı için imkânlarımızı daha çok sarf edeceğiz. Ortaya çıkan başarı son derece önemlidir ve arkasının geleceğine inanıyoruz. Bu başarıda emeği geçen okul yönetici ve öğretmenlerine, özellikle de Matematik öğretmeni Erdoğan Baltacı’ya, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sülbiye Özdemir’e ve Türkçe Öğretmeni Özlem Ertürk’e fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim