Tarakçı Davet Edilmedi Neden?

Tarakçı Davet Edilmedi Neden?

Yıldızlı Beldesi’nde, TOKİ'nin yaptırdığı konutların teslimi için önceki günlerde gerçekleştirilen törende Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı olmaması dikkatimizi çekti.

 

Yıldızlı Beldesi’nde, TOKİ'nin yaptırdığı konutların teslimi için önceki günlerde gerçekleştirilen törende Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı olmaması dikkatlerden kaçmadı. Tarakçı'nın törende olmaması bazı siyasilerinde dikkatini çekerken, konu hakkında görüştüğümüz Tarakçı, kura çekiminden haberi dahi olmadığını dile getirdi.

TOKİ Konutlardan almaya hak kazananların belirlenmesi amacıyla kura çekimine davet edilmeyen Tarakçı günebakış gazetesine yaptığı değerlendirmede, belediye başkanının kura çekiminde bulunması gerektiğinin altını çizdi. Tarakçı, “Bizi niye çağırmadınız diyecek halimiz yok tabi ama yöre belediye başkanının oraya çağırılarak, onore edilmesi gerekirdi. Bu binaların sıkıntılarını biz çektik burada ve hala çekiyoruz” diye konuştu.

Yeni yapılan TOKİ konutlarının sorunlarıyla halen daha uğraştıklarına dikkat çeken Tarakçı, Bizde bir laf var ‘Davet edilen yere erinme, davet edilmeyen yere görünme’ diye. Yeter ki biz oraya hizmet verelim. Altyapı olsun, yol olsun orada” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler