Taraftara Güveniyor

Taraftara Güveniyor

Akçaabat Sebatspor’un teknik direktörü İsmail Batur, Bugsaşspor maçından seyircilerinin desteğiyle galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligde hafta sonu Bugsaşspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Akçaabat Sebatspor’da bu maç öncesinde eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor.
Kırmızı-Beyazlı takımın Teknik Patronu Batur, yaptığı açıklamada, hafta sonu zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Bugsaşspor’un gücünü bildiklerini ifade eden Batur, ''Maçtan seyircimizin desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Galip gelerek Pursaklarspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyoruz'' dedi.

Desteğe İhtiyacımız Var

Bu zorlu maça taraftarları davet eden Batur, ''Evimizde oynayacağımız zorlu maçta 12. adamımızın, seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Başarı için bütün Akçaabatlıların Akçaabat Sebatspor’a sahip çıkması gerekiyor. Çünkü onların bize vereceği destek ile Bugsaşspor’u evine puansız göndereceğiz” dedi. Hedeflerinin bu sezon play-off’a kalmak olduğunu da dile getiren Batur sözlerini şöyle sürdürdü; “İyi bir kadroya sahibiz. Ancak futbolcularımız arasında uyum sorunu yaşıyoruz. Bu uyum sorununu atlatmamız halindi ligde bizi hiçbir takım tutamaz. Bunun içinde zamana ihtiyacımız var. Bu zaman sonrasında Akçaabat Sebatspor gerçek kimliğine Kavuşacak ve herkes bizden söz edecek. Sadece biraz sabır gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler