Taraftar Horonla Coştu.

Taraftar Horonla Coştu.

Akçaabat Folklor Derneği Ekibi, Trabzonspor-Gençler Birliği maçının devre arasında yaptı.

1 Mart’ta Hatay’da, 7-8 Mart’ta Ankara’da, 21-22 Mart’ta İstanbul’da ve 11-12 Nisan’da İzmir’de gerçekleştirilen Bölge Finallerinin ardından son bölge finali 19 Nisan tarihinde Trabzon’da gerçekleştirilecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 15.00’de başlayacak Bölge Finali’nde ilçemizi temsil edecek olan Akçaabat Folklor Derneği 9’uncu sırada sahne alacak.

Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın sponsorluğunda yarışmaya hazırlanan Akçaabat Folklor Derneği Ekibi, yarışma öncesinde son hazırlığını ise Trabzonspor-Gençler Birliği maçının devre arasında yaptı.

Antrenörlüğünü Gökhan Çilingiroğlu’nun yaptığı ve 12’şer erkek ve kız horoncudan oluşan ekibimizin maraton tribünü önünde gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı.

Sitemize bir açıklama yapan Akçaabat Folklor Derneği Başkanı Ahmet Yalçın Çilingiroğlu, yaptıkları gösteriye imkan sağlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile yapılacak yarışma için kendilerine sponsor olan başta Akçaabat milli Eğitim Müdürü Mehmet salih Köse olmak üzere Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’na teşekkür etti. Çilingiroğlu, yapılacak yarışmada tüm Akçaabatlılar’ın desteğini beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat