Tanışma Kahvaltısında Buluştular

Tanışma Kahvaltısında Buluştular

Tanışma Kahvaltısında Buluştular

Muhtarlar Derneği, Başkan Eyüp Gedikli’nin ev sahipliğini üstlendiği kahvaltıda Tiski genel müdürlüğünde görev yapan Akçaabatlı çalışanlar ve muhtarlar derneği bünyesinde olan muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

muhtarlar-dernegi-kahvalti.jpg

Kahvaltıya; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Tiski genel müdürlüğü abone işleri daire başkanlığı koordinatörü Salih Beşli, Mali Hizmetler Şube Müdürü Neşat Kurt, 6. Bölge Şube Müdürü Hüseyin Topal, Su İşleri Şefi Salih Serdar, Su işleri Formeni Ali İhsan Karcı, Kanal Şefi Şenol Köroğlu ve muhtarlar katıldı.

eyup-gedikli.jpg

 

Toplantının amacını, Akçaabatlı muhtarlarımızın ve Tiski Genel Müdürlüğü Akçaabatlı çalışanlarının kaynaşması ve işleri olduğunda daha da kolay halledebilmeleri için kaynaşma ve tanışma niteliğinde olduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, “Muhtarlarımızın Tiski’de işleri olduğu zaman kimse kimseyi tanımadığından dolayı sürekli dolaştırılıyorlar. Bizde bu duruma son verip muhtarlarımızın işlerini daha kolay halledebilmeleri için bizde böyle bir kahvaltı organize ederek muhtarlarımızın Tiski çalışanlarıyla kaynaşması ve tanışmasını sağlamayı amaçladık” dedi.

muhtarlar.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler