Tam Otomatik Katlı Otoparkı inşasına başlanıyor

Tam Otomatik Katlı Otoparkı inşasına başlanıyor

Tam Otomatik Katlı Otoparkı inşasına başlanıyor

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı. Pazartesi günü yer teslimi yapılarak inşa çalışmalarına başlanacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizi bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşasına başlıyor. Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde kamulaştırma çalışmalarını 25 milyon TL maliyetle tamamlamıştı. Kamulaştırma işlemlerinin ardından Türkiye örnekleri incelenerek hazırlanan Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi yapım ihalesine çıkarıldı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Ocak Pazartesi günü yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasıyla inşa çalışmalarına başlanılacak.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şehir merkezine katlı otopark kazandırmak için uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Şimdi inşallah inşa çalışmalarına başlıyoruz. İnşaat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Tam Otomatik Katlı Otoparkı şehrimize kazandıracağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirmekte olduklarını belirtirken, “Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Trabzon’a hizmet bizler için en büyük mutluluktur” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler