Takıma Takviye Planları

Takıma Takviye Planları

Ligin ilk maçını deplasmanda Erzurumspor ile oynayacak olan Akçaabat Sebatspor Nevşehir Avanos'ta çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor.

Ligin ilk maçını deplasmanda Erzurumspor ile oynayacak olan Akçaabat Sebatspor Nevşehir Avanos'ta çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor.

Günde çift idmanın yanı sıra oynadığı hazırlık maçları ile lige hazırlanan Kırmızı- Beyazlılar önceki gün Etimesgut Şekerspor ile oynadığı maçı 2-1 kaybetmişti. Kırmızı- Beyazlılar rakibi karşısında oynadıkları futbol ile lig öncesi umut vermezken Başkan Şenol Ayvaz Takımın günde çift idman ile birlikte sık, sık turnuva maçı oynadığını belirterek” Etimesgut Şekerspor maçında futbolcularımızın yorgun olduğu gözlendi. Ama yorgun olmalarına rağmen gayrette gösterdiler. Ancak sahadan 2–1 mağlup ayrıldık” dedi.

Eksikleri Tespit Ettik
Ayvaz, “Tabi bu maçlarda alınan sonuçlar önemli değil. Önemli olan oynanan futbol takımın mücadele gücü, inşallah lige hazır bir şekilde gireceğiz” diye konuştu. Başkan Şenol Ayvaz Etimesgut Şekerspor maçından sonra Teknik Direktör İlker Erdem ile oturup konuştuklarını ve gerekli olan raporu detaylı bir şekilde aldığını da belirterek” Hocamızla gerekli görüşmeleri yaptık. Eksik olan mevkileri tespit ettik. İnşallah onları da bir iki gün içerisinde takıma takviyelerimiz olacak. Hocamız transfer konusunda bize mütevazi davranıyor. Stoper ve bazı mevkilere oyuncu istedi. Bizde tespit ettiğimiz oyuncularla Cumartesi ve Pazar günü görüşeceğiz” diye konuştu.

Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor