Taekwondo Kursuna yoğun ilgi

Taekwondo Kursuna yoğun ilgi

Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu’ndaki kursa öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor

“Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Akçaabat Halk Eğitim Merkezi desteğiyle Nisan ayından itibaren çalışmaların devam ettiği okulda Haziran ve Temmuz aylarında da yaz etkinlikleri olarak çalışmalara devam ediliyor. Haftanın 6 günü yapılan çalışmalara okul dışından da katılım oluyor.

Kursla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Okul Müdür Vekili Ömer Faruk Çakmak, “Öğrencilerin sosyalleşmesine yardımcı olmak saygı, disiplin, fiziksel ve ruhsal gelişimin güçlendirmek, Taekwondo sporuna öğrenci katılımı sağlamak ve nihai hedefimiz ise bu alanda dereceler alarak başarı kazanmaktır. Önümüzdeki süreçte Trabzon il seçmeleri, Türkiye şampiyonları ve okullar arası yarışmalara katılacak ve dereceler alacak öğrencilerimiz mevcuttur. Amacımız okulun başarı çıtasını farklı alanlarda yükseltmektir.” dedi.

Bu amaçla okulun bodrum kısmındaki alanın kurs öğretici Halit Uzun’un gayretleriyle yeniden düzenlendiğini de belirten Çakmak, bu alanın tatami minderleriyle donatılarak eğitime hazır hale getirildi.

Çalışmalara Usta öğretici Halit Uzun’un yanı sıra Şafak Taekwondo Spor Kulübü Başkanı olan ve bir çok Türkiye Şampiyonu yetiştirmiş İshak Şaffak da destek veriyor. 

tekvando.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler