Tadilat Yapılıyor

Tadilat Yapılıyor

Akçaabat’ta bulunan ve ihalesi yapılarak tekstil fabrikası ve otel olacak şekilde ihale edilen eski Tekel binalarında tadilat başladı.

Akçaabat şehir merkezinde bulunan eski tekel binası yapılan ihaleyi alan firma tarafından tadilata başlandı. Bir kısmı otel ve bir kısmının da tekstil imalathanesi olacak şekilde tadilat yapılacak olan eski tekel binasının Akçaabat’ta önemli ölçüde istihdam yaratması bekleniyor.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, şehir merkezinde bulunan 3 ayrı tekel binasının daha önce ikisinin Adliye binası ve Meslek yüksek okulu ile Güzel Sanatlar Fakültesi olarak tadilat yapıldığını ve sonuncusunun da otel ve tekstil imalathanesi olarak ihale edildiğini, tadilatın tamamlandığında Akçaabat’ta çok sayıda kişinin iş imkanına kavuşmasını beklediklerini ifade etti. Parlayan “Tekel banarının sonuncusunu en iyi şekilde ilçemizin menfaatlerini göz önüne alarak ihale yoluyla kiraya verdik. Akçaabat için önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Binayı alan dünyaca ünlü bir tekstil firması. Burada çok sayıda kişinin istihdam edilmesini bekliyoruz. Ayrıca Akçaabat güzel bir otele de kavuşmuş olacak” dedi.

 

Parlayan, amaçlarının Akçaabat’ta daha faza kişiye iş imkanı sağlamak olduğunu ve yönde bir çalışma içerisinde olduklarını da belirterek “Biz belediye olarak buradan maddi bir beklentimiz yok. Akçaabat’a iş imkanı ve istihdam sağlasın amacındayız” dedi.

 

Osman Parlayan, bina tadilatının kısa sürede bitirilmesini ve Akçaabat’ın güzel bir esere kavuşmasını bekledikleri de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler