Sydv İhtiyaç Sahiplerini Sevindirmeye Devam Ediyor

Sydv İhtiyaç Sahiplerini Sevindirmeye Devam Ediyor

Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, kötü şartlarda oturan vatandaşları tespit edip ihtiyaç sahibi ailelere konut yapımı yardımına devam ediyor.

Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, kötü şartlarda oturan vatandaşları tespit edip ihtiyaç sahibi ailelere konut yapımı yardımına devam ediyor.

Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından kötü şartlarda oturan vatandaşlar tespit edilerek ihtiyaç sahibi 20 aileye 61,38 m2’lik tek katlı betonarme konut projesi hazırlandı. Hazırlanan projeyle sosyal yardımlar genel müdürlüğünden kaynak talep edildi. Bu talebe karşılık her konut için 25.000,00 TL olmak üzere 500.000,00 TL konut yapımı için ödenek tahsis edildi.

Bugün de Vakıf Başkanı Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Mütevelli Heyeti üyeleri ile birlikte fayda sahiplerindenÖzakdamar mahallesinde ikamet eden Emine Altıntaş, Kirazlık mahallesinde ikamet eden Zehra Bşocak ve Akdamar mahallesinde ikamet eden Hasan Yılmaz’ın 61,38 m2’lik konutları Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve yerel imkânlarla yapılarak düzenlenen açılış törenleriyle sahiplerine teslim edildi.

sydv3.jpg

Düzenlenen açılış törenine; Vakıf Başkanı Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Mili Eğitim müdürü Ahmet Üçüncü, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, Mal Müdür Vekili Atıf Yüksek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Nezir, Yavuz Selim Kemik Hastanesi başhekim yardımcısı Ufuk Öztürk, Akçaabat sydv vakıf Müdürü Yaşar Bayraktar ve SYDV Mütevelli heyet üyeleri katıldı.

sydv4.jpg

Teslim sırasında bir hayli heyecanlı oldukları gözlenen aileler, yardımlarından dolayı ilgililere ve devlet büyüklerine teşekkür etti.

sydv5.jpg

Konutların yapımı devam eden 10 aile ise konutların projeye uygun olarak yapılması halinde vatandaşlara teslim edileceği bildirildi.

sydv1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler