Süper Uçarsu Geliyor

Süper Uçarsu Geliyor

Trabzon 2. amatör Küme’de 30 yıllık özleme son vererek 1. amatör Küme’ye çıkan Uçarsuspor sezon bitimiyle birlikte kulüp yönetimi, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

Trabzon 2. amatör Küme’de 30 yıllık özleme son vererek 1. amatör Küme’ye çıkan Uçarsuspor sezon bitimiyle birlikte  kulüp yönetimi, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Uçarsuspor’da Başkan Muammer Aydın 30 yıldır 2. amatör Küme’de oynadıklarını ancak bu yol hedefe inanan ve 1. Amatör Küme için iddialı bir takım oluşturdukları ve sezonu da şampiyon takım olarak kapatarak ligi tamamladıklarını söyledi. Aydın açıklamasında 1. Amatör Küme’ye çıkmakla hedeflerinin bitmediğini de sözlerine ekledi.

Hedef Süper Olacak

Başkan Aydın buradaki açıklamasında aralarında 12 eylül ihtilal döneminde kulübün kurucusu ve Onursal Başkanı Halil Yılmaz’ın yanı sıra 2. Başkan Hüseyin Taflan ve onur konuğu Haydar Yılmaz’ın da bulunduğunu ifade ederek: “Yeni sezonda hedefimiz Süper Amatör Küme’ye yükselebilmek olacak. Bunun için bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Uçarsuspor büyük bir özleme son vermiştir. Yeni sezonda aynı kararlılıkla takımımız yoluna devam edecek ve hem oyuncu yetiştirecek hem de başarılı olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor