STK'lara Destek Verdi

STK'lara Destek Verdi

Chp İlçe Başkanı Mustafa Nadir,STK'lara Destek Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, 7 Haziran seçimleri öncesinde ayağa kalkan ilçe sivil toplum kuruluşlarına destek verdi. AK Parti’nin Akçaabat ve Trabzon için nitelikli bir aday getiremeyeceğini savunarak, “AKP’nin göstereceği aday da yeni Aydın Bıyıklıoğlu olacak, bir şey değişmeyecek” dedi.

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun vekillik yaptığı 4 yılı “kayıp yıl” olarak nitelendiren Akçaabat’ın STK temsilcilerinin, “4 yılda Akçaabat temsil edilemedi, çok kötü bir dönem geçirdik” sözlerine karşılık Nadir, CHP’nin Akçaabat’ı hak ettiği noktaya ulaştırmaya hazır olduğunu söyledi.

 ‘AKP İKTİDAR YORGUNUDUR’

 “Akçaabat’ın sorunlarını çözmeye, ülkeyi refaha eriştirmeye hazır bir CHP var” diyen Nadir şöyle devam etti:

“AKP iktidar yorgunudur. AKP’nin yeni getireceği milletvekili adaylarından da artık ne Akçaabat’a, ne Trabzon’a, ne de Türkiye’ye bir yarar gelir. Sivil toplum kuruluşlarının açıklamalarını yerinde buluyorum. Ancak AKP bu adayı çıkarmasın da bir başkasını çıkarsın anlayışı yanlıştır. AKP’de malzeme bitti, inşaat yapacak bir durumu yok.”

Nadir kendilerinin Akçaabatlı aday adayları olduğunu ifade ederek, “STK’larımız ve halkımız bizi izlesin ve adaylarımızı iyi incelesinler.” sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler