STK'lar Sandık Başına Gitti.

STK'lar Sandık Başına Gitti.

Ak Parti Trabzon’da sendika, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarının yönetim kurulu üyelerine dönük bir temayül yoklaması gerçekleştirdi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığınca bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’da da sendika, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarının yönetim kurulu üyelerine dönük bir temayül yoklaması gerçekleştirdi.

AK Parti Trabzon’da, STK’lar başta olmak üzere Dernekler, Vakıflar ve Meslek Kuruluşları için Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkez’inde sandıklar kuruldu. Toplam 13 sandığın olduğu STK Temayülünde ‘Trabzon’da vekil olarak kimi görmek istiyorsunuz?’ sorusu soruldu. Yaklaşık bin 800 Sivil Toplum Kuruluşunun 9 bine yakın mensubu saat 09.00’da başlayan temayülde oyunu kullanmak için Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde akın etti.

Temayül sonrası kullanılan oylar hiç açılmadan çuvallara koyularak AK Parti Genel Merkezine, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mahmut Yazıcı tarafından götürülecek. Kanuni Sultan Süleyman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan İl Başkanı Haydar Revi de oyunu 13 Nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Revi, “Demokrasinin hakim olduğu bir havada şehrimizin çok kıymetli STK, Dernek, Vakıf ve Meslek Kuruluşlarının temsilcileri oylarını kullandı“ dedi.

Türkiye’nin 81 ilinde STK Temayülünün gerçekleştiğini ifade eden Başkan Revi, “Bu temayülümüz şehrimizi temsil edenlerin Trabzon’da kimi milletvekili olarak görmek istiyorlarsa ifade edebilecekleri bir yoklamadır. Bu yoklamayla beraber tüm STK’larımızın görüşlerini almış olduk. Birbirinden değerli bütün katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Burada kullanılan oylar genel merkezimizde değerlendirilecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset