STK Temsilcileri Kararını Verdi

STK Temsilcileri Kararını Verdi

STK Temsilcileri Kararını Verdi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat'ta sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek 16 Nisan'da yapılacak olan referandum hakkında bilgi  aktardı.

Darıca Saray Resaturant'ta gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Akçaabat'taki oda, dernek, kooperatif ve  sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 16 Nisan'da Türkiye'nin önemli bir referanduma hazırlandığını ifade etti. Başkan Akgün "16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumunda Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Geçmişte yaşanan hükümet ve cumhurbaşkanı kavgalarını aradan kaldırmayı amaçlıyoruz. Türkiye'nin geçmişine baktığımızda birçok kez hükümet ile cumhurbaşkanı arasında anlaşamazlıklar olduğunu görmekteyiz. Bu anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak,  koalisyonları bitirmek ve Türkiye'ye zaman kazandırmak istiyoruz. Bunun için Anayasa değişikliğine gidiyoruz" dedi.

Sivil toplum kuruluşları başkanlarına tek tek söz verildiği toplantıda her başkan kendi görüşünü aktardı. Toplantıya katılan başkanlar 16 Nisan'da referanduma evet ile destek vereceklerini ifade etti.

Toplantıya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Kredi Koopretafifi Başkanı İsmail Bulut, Ziraat Odası Başkanı M.Hikmet Eyüpoğlu, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Erkan Kaynar, Tütünspor Başkanı Erhan Nadir, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman, Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim,  Emniyet Derneği Başkanı Sadık Atmaca, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kalaycı, Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, Akçaabat Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Sabri Kahramanoğlu, Söğütlüspor Kulüp Başkanı Yaşar İnan,  Av ve Avcılar Derneği Başkanı Hasan Çak, Genç Silahşörler Avcılar Derneği Başkanı Ahmet Bulut, Akçaabat Meyve ve Sebzeciler Koruma Derneği Başkanı Mustafa Kahraman katıldı.

akcaabat-stk-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler